DB Gevelonderhoud is dé specialist in ramen wassen in Vianen. Ben je op zoek naar professionele schoonmaak van uw ramen? Wij helpen u graag aan streeploze en schone ramen.

Schone ramen en kozijnen zijn niet alleen fijn om door te kijken, ook zorgen ze voor een verzorgde en nette indruk van uw huis of bedrijfspand. In deze tijd van Sahara zand en andere neerslag vol vuil, worden ramen enorm snel vies. Gelukkig kunnen wij u helpen en maken wij snel en efficiënt uw ramen schoon.

 

Professioneel ramen wassen in Vianen en Utrecht

Als u echt streeploos schone ramen wilt, dan helpen wij u graag! Wij gebruiken Osmosewater voor het best mogelijke resultaat. Met onze speciale filterinstallatie, maken wij zelf osmose water. Dit water is gedemineraliseerd en dus ontdaan van o.a. alle kalk. Hierdoor worden uw ramen én kozijnen gegarandeerd streeploos schoon.

DB Gevelonderhoud richt zich op de particuliere en de zakelijke markt. U kunt ons inhuren voor het schoonmaken van ramen in Vianen, Utrecht en omstreken voor ramen wassen tot 14 meter hoogte. Met onze speciale materialen zorgen wij ervoor dat elk raam van uw huis of bedrijfspand weer blinkend schoon is. Wilt u zelf niet de ladder op? Ramen wassen op hoogte doen wij graag voor u.

 

Waarom kiezen voor DB Gevelonderhoud

  • Perfect schone ramen, zonder strepen van kalk.
  • Uw kozijnen blinkend schoon gewassen.
  • Geen rommel op uw erf of terrein na de schoonmaak van uw ramen.
  • Professionele kwaliteit ramen wassen voor een eerlijke prijs.
  • Heldere communicatie, dus geen onverwachte kosten of gedoe.
  • Snelle service.
  • Ook buiten reguliere werktijden kunnen wij langskomen.
  • Ook hoge ramen wassen; wij werken tot 14 meter hoogte.

 

Wilt u ook streeploze schone ramen?

Wij helpen u graag! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Ook kunt u direct een offerte opvragen via ons gemakkelijke formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor een scherpe aanbieding.

Wij zijn gevestigd in Vianen, maar bedienen klanten in de gehele regio, van Utrecht tot Culemborg en van Montfoort tot Doorn. Woont of werkt u niet in deze regio? Geen nood. We verkennen graag samen me u de mogelijkheden om gewoon langs te komen en uw ramen te wassen.